Go Back
+ servings

Cremet pastaret med bacon og kylling

Til denne ret skal du bruge denne pasta.
Du kan variere retten efter hvad du har af rester i køleskabet. Om det er en anden slags kød eller grønt betyder ikke meget. Den cremede konsistens kan få alt til at smage lækkert.
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 30 min
Ret aftenmad
Køkken Italiensk
Antal 2
Kalorier 835 kcal

Ingredienser
  

  • Keto pasta til 2 portioner
  • ca. 300 gram kyllingefilet eller 2 fileter
  • 100 gram bacon i skiver
  • 1 spsk. olivenolie
  • 4-5 forårsløg, skåret i små stykker
  • 50 gram ruccola
  • 1 æg
  • 10 gram smør
  • 2 dl. piskefløde
  • 2 fed hvidløg
  • salt og peber
  • Evt. revet parmesan til at drysse på
  • 1 spsk. frisk eller tørret oregano
  • 1 spsk. frisk eller tørret timian

Sådan gør du
 

  • Skyl dine grøntsager og salat
  • kyllingen skæres i i tern og steges i olien til det er gennemstegt -sættes til side
  • Herefter steges bacon i den resterende olie og lægges herefter til tørre på køkkenrulle
  • Nu steges dine forårsløg, til de er let gyldne
  • I en skål pisker du ægget med en gaffel.
  • I en gryde kommes fløde, smør og æg. Det varmes under omrøring ved middel varme. Sovsen må ikke koge.
  • Hvidløg og de øvrige krydderier tilsættes.
    Lad det hele simre ved svag varme i ca.5 min.
  • Bræk din bacon i mindre stykker og hæld både bacon, forårsløg og kylling i sovsen.
  • Pastaen anrettes på tallerkner, sovsen fordeles på og øverst pyntes med ruccola
  • Velbekomme

Noter

Næringsindhold pr. portion: 
Kcal: 835
Nettokulhydrater: 7,9 gram (4%)
Protein: 42,9 gram (20%)
Fedt: 70,5 gram (76%)

Nutrition

Calories: 835kcalCarbohydrates: 7.9gProtein: 42.9gFat: 70.5g
Keyword bacon, kylling, pasta, Pastaret
Tried this recipe?Let us know how it was!