Go Back
+ servings

Baconsvøbte bønner

Du kender dem sikkert godt, men jeg kan da ikke have en opskriftsamling uden denne skønne tilbehør. Bønnerne svøbt i bacon egner sig både til grillen om sommeren og ovnen hele året.
Da jeg ikke ved hvor mange du kan spise, har jeg udregnet nettokulhydrater og kalorier ud fra hver enkel rulle. Så kan du jo selv vurdere hvor mange der er "plads til" på dagen.
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 20 min
Samlet tid 25 min
Ret Tilbehør
Antal 1 rulle

Ingredienser
  

  • 4-5 grønne bønner Haricots verts
  • 1 skive bacon

Sådan gør du
 

  • Du ruller 4-5 bønner ind i et stykke bacon. Hvis det har svært ved at holde, kan du sætte en tandstik i.
  • Når du har lavet så mange, som du skal bruge, lægges de enten på grillen eller på bagepapir i en bageplade.
  • I ovnen skal bønnerne have 200 grader i ca.15-20 min. eller indtil baconen begynder at bliver sprød og lysebrun.
  • På grillen indtil din bacon ser tilpas sprød ud.

Noter

Da jeg ikke ved hvor mange du kan spise, har jeg udregnet nettokulhydrater og kalorier ud fra hver enkel rulle. Så kan du jo selv vurdere hvor mange der er "plads til" på dagen.
Næringsindhold pr. baconrulle: 
Kcal: 45
Nettokulhydrater: 0,3 gram
Protein: 1,9 gram
Fedt: 3,9 gram
Keyword bacon, bønner
Tried this recipe?Let us know how it was!