Go Back
+ servings

Pasta Carbonara

Pastaen, næste uden kulhydrater, kombineret med carbonaraens cremede fløde og baconsmag. Jeg siger dig, det smager lækkert og giver keto helt nye muligheder.
Pga. den store mængde fløde er retten dog ret tung på kalorier, så gem den til en dag du kun spiser to måltider..
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 20 min
Samlet tid 40 min
Ret aftenmad, Hovedret
Køkken Italiensk
Antal 2
Kalorier 901 kcal

Ingredienser
  

Pasta

  • 4 æg
  • 120 gram flødeost
  • 2 spsk. loppefrøskaller
  • salt og peber
  • Evt. lidt tørret basilikum

Carbonára

  • 1 æg
  • 100 gram bacon i små stykker
  • 2 dl. piskefløde

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 150 grader
  • Alle ingredienserne til pastaen piskes sammen i en skål, til en ensartet masse
  • massen hældes på en bageplade beklædt med bagepapir
  • sættes i ovnen 15 min.
  • Imens steger du bacon på panden, til den er brun og sprød
  • Inden du går videre med din sauce, skal du have din pasta færdig i ovnen.
  • Pastaen tages ud og skæres i tynde strimler
  • Flødes hældes over din bacon og koges op under omrøring
  • det skal stå og simre under omrøring nogle minutter
  • 1 æg piskes med en gaffel og tilsættes sovsen under omrøring
  • Nu er retten ved at være færdig og skal snart spises, så den færdige pasta tilsættes.
  • Det hele røres godt rundt og voila.
  • Velbekomme

Noter

Næringsindhold pr. portion:
Kcal: 901
Nettokulhydrater: 6,1 gram (3%)
Protein: 31,2 gram (14%)
Fedt: 84,2 gram (84%)

Nutrition

Calories: 901kcal
Keyword pasta carbonara, pastaretter
Tried this recipe?Let us know how it was!