Go Back
+ servings

Pernillebøffer

Dette var min yndlingsmad, da jeg var lille. Min pap-far introducerede den i familien og var et stort hit hos alle. Nu er den blevet "ketoficeret" lidt og det er den bestemt ikke blevet dårligere af.
Kan anbefales sammen med Bloffler og en simpel, grøn salat.
Forb. tid 30 min
Samlet tid 30 min
Antal 2 personer
Kalorier 717 kcal

Ingredienser
  

  • 1 svinemørbrad, 300-400 gram
  • 1 stort løg
  • 2 spsk Paprika, plus lidt ekstra til at drysse på mørbraden
  • 1 spsk Karry, plus lidt ekstra til at drysse på mørbraden
  • 2,5 dl fløde
  • 20 gram smør til stegning

Sådan gør du
 

  • Puds mørbraden og skær den i skiver. (Ikke for tynde.)
  • Bank mørbradbøfferne lidt flade med håndroden
  • Læg bøfferne på et skærebræt eller bagepapir og drys dem let på begge sider med salt, peber, karry og paprika
  • Riv løget fint og gem også saften
  • Steg bøfferne på en pande med smør på begge sider i 2-3 minutter
  • Tag bøfferne af og læg dem til side lidt
  • På panden tilsætter du nu 2 spsk. paprika og 1 spsk karry til det tilbageblevne fedtstof og brænd krydderierne af i kort tid
  • tilsæt det revne løg og rør godt rundt ved forholdsvis høj temperatur i nogle minutter
  • hæld fløden i og lad sovsen koge op.
  • Tilsæt mørbradbøfferne og varm dem med et par minutter.
  • Smag til med salt og peber
  • Sovsen er nu klar til servering. Velbekomme.

Noter

Næringsindhold pr. portion:
Kcal: 717
Nettokulhydrater: 10,2 gram (6%)
Protein: 34,9 gram (19%)
Fedt: 60,3 gram (75%)

Nutrition

Calories: 717kcal
Keyword fløde, flødeost, karry, mørbrad, paprika, svinemørbrad
Tried this recipe?Let us know how it was!