Go Back
+ servings

Stegt spidskål med oksekød

Denne ret er nok en af de mest simple jeg har lavet. Og helt klart den jeg oftest kaster mig over, når jeg er alene hjemme.
Smørstegt spidskål smager fantastisk og så tager det ingen tid at lave.
PS. Den kan også sagtens laves med kyllingefilet i stedet for hakket oksekød.
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 20 min
Antal 1
Kalorier 531 kcal

Ingredienser
  

  • 10 gram smør til stegning
  • 150 gram spidskål
  • 1 fed hvidløg
  • 150 gram hakket oksekød
  • salt og peber
  • krydderier efter smag, jeg foretrækker den med oregano, basilikum og godt med chili.
  • 1 spsk creme fraiche 38%

Sådan gør du
 

  • Hak spidskålen groft
  • Smelt smør på en pande og læg den revne spidskål herpå
  • Tilsæt hvidløg og lad det hele brune lidt
  • Tilsæt kødet og alle krydderierne.
  • Lad det hele brune godt imens du rører rundt i det indimellem
  • smag til med salt og peber
  • server med en klat creme fraiche

Noter

Næringsindhold pr. portion: 
Kcal.: 531
Nettokulhydrater: 9,2 g. (7%)
Protein: 35,4 g. (27%)
Fedt: 39,3 g. (66%)

Nutrition

Calories: 531kcal
Tried this recipe?Let us know how it was!