• Menu
  • Skip to right header navigation
  • Skip til indhold
  • Skip to secondary navigation

Before Header

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Slank med keto

Dit online Keto univers

  • Forside
  • Tips & tricks
  • Opskrifter
  • Medlemmer
    • Log ind
  • Søg
  • Forside
  • Tips & tricks
  • Opskrifter
  • Medlemmer
    • Log ind
    • Tilmeld dig
  • Søg

Mobile Menu

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Taco, the keto way

3. december 2020 af //  by Maria Ransborg

Gå til opskrift Udskriv

Taco, the keto way

Med disse lækre oste-tacoskaller, kan du lave den lækreste mexicanske ret, som hele familien elsker.
Udskriv Pin Recipe
Forb. tid 30 min
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 45 min
Antal 4
Kalorier 700 kcal

Ingredienser
  

  • 1 spsk kokosolie
  • 300 gram revet cheddar
  • 500 gram hakket oksekød
  • 1 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 pose taco krydderi
  • 2½ dl creme fraiche 38%
  • chilipulver
  • 2 tomater
  • ½ agurk
  • ½ iceberg salathoved
  • 2 avokado
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 glas jalapenos

Sådan gør du
 

  • tænd ovnen på 200grader
  • Start med at gøre alt tilbehøret klar
  • hak salat, tomat og agurk og sæt dem på bordet i hver deres lille skål
  • hæld jalapenos i en lille skål og sæt denne på bordet
  • Halver avokado, fjern stenen og tag kødet ud med en spiseske.
    Put kødet i en plastikskål
  • Tilsæt 2 fed hvidløg, citronsaft og 2 spsk. af creme fraichen
  • blend det hele med en stavblender og smag til med chili, salt og peber
  • dette er guacamolen. Sæt den klar i en skål i køleskabet
  • sæt resten af creme fraiche klar i en skål i køleskabet
  • steg kødet i kokosolien på en pande
  • hak løg og hvidløg og bland det i kødet.
  • når alt kødet er brunet, tilsætter du taco krydderi
  • smag til med salt, peber og chili og lad den stå og simre ved svag varme
  • Læg bagepapir på en bageplade
  • fordel osten i små klumper på papiret. Hver klump bliver en tacoskal, så tænk over størrelsen og lav så mange, som du har ost til
  • put osten i ovnen i 2-5 min, de skal være let gyldne
  • når osten er til at røre ved, lægger du dem over kanten på et tykt spækbræt eller over en kop der stå på hovedet. Dette afgør hvilken form du får på skallerne.
  • Server skallerne på en tallerken, kødet i en skål og husk de to skåle i køleskabet.
  • Nu kan alle selv bygge deres taco og selv styre hvor stærk den skal være med jalapenos

Noter

Nærings indhold pr. portion:
Kcal: 700
Nettokulhydrater: 7,2 g. (4%)
Protein: 48,1 g. (24%)
Fedt: 65,7 g. (73%)

Nutrition

Calories: 700kcal
Tried this recipe?Let us know how it was!

Kategori: Opskrifter, AftensmadTag: aftensmad, creme fraiche, frokost, guacamole, ketotaco, ost, ostetaco, salat, taco

Relateret

Her er nogle indlæg fra samme kategori

Hokkaidosuppe

Bulletproof Coffee

Franskbrød

Æggemælk

Lottes Rösti

Grillede tomater

Blomkålssalat

Græske oksespyd til grillen

Cremet pasta med bacon og kylling

Cheeseburger roulade

Madbrød med hvidløg og rosmarin

Asiatisk kyllingeret

Previous Post: « Stegt spidskål med oksekød.
Next Post: Oopsies »

Site Footer

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Her på siden kan du betale med:
  • MasterCard
  • Visa
MobilePay

Copyright © 2023 · Slank med keto · mail@slankmedketo.dk · Lammekær 40, 2600 Glostrup · Tlf.: 31 32 07 02 · CVR: 38034065

Vi bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside.

Læs mere om, hvilke cookies vi anvender eller slå dem fra under settings.

Slank med keto
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Privatliv

Denne hjemmeside anvender cookies, for at give dig den bedst mulige oplevelse, når du navigerer rundt på siden. Information om cookies opbevares I din browser og har forskellige formål, som eksempelvis at genkende dig, når du vender tilbage til siden. De hjælper også vores team med, at forstå hvilke dele af vores hjemmeside du synes er mest spændende og brugbare.

Kun nødvendige cookies

"Kun nødvendige cookies" bør altid vælges, så vi kan gemme dine indstillinger for cookie indstillinger.

Hvis du deaktiverer denne cookie, kan vi ikke gemme dine indstillinger. Det betyder, at hver gang du besøger vores hjemmeside, så skal du aktivere eller deaktivere brugen af cookies igen.

Privatlivspolitik

Mere info om vores privatlivspolitik