• Menu
  • Skip to right header navigation
  • Skip til indhold
  • Skip to secondary navigation

Before Header

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Slank med keto

Dit online Keto univers

  • Forside
  • Tips & tricks
  • Opskrifter
  • Medlemmer
    • Log ind
  • Søg
  • Forside
  • Tips & tricks
  • Opskrifter
  • Medlemmer
    • Log ind
    • Tilmeld dig
  • Søg

Mobile Menu

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Spinatfad

28. januar 2021 af //  by Maria Ransborg

Gå til opskrift Udskriv

Spinatfad

Spinat er godt og sundt. Som Skipper skræk er et "levende bevis" på, så bliver man stærk af det og får en masse gode næringsstoffer.
Dette fad er fyldt med spinat, oksekød, ost og skønne lækkerier. Til trods for dens meget grønne udseende, blev den taget meget godt imod af teenagerne herhjemme, de elsker den.
Udskriv Pin Recipe
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 45 min
Ret aftensmad,, Hovedret
Antal 4
Kalorier 691 kcal

Ingredienser
  

  • 200 gram friske og skyllede spinatblade
  • 600 gram hakket oksekød
  • 150 gram bacon
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl piskefløde
  • 1 løg
  • 1 spsk engelsk sauce
  • 3 spsk tomatpure
  • 150 gram revet ost
  • 4 æg
  • salt og peber
  • smør eller olivenolie til stegning

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Steg bacon sprødt på panden og sæt det til side i en skål.
  • hak løg og hvidløg i små stykker.
  • På samme pande svitser du nu løg og hvidløg en smule, hvorefter du tilsætter oksekødet. Lad det stå og brune imens du rører indimellem
  • hæld den engelske sauce i oksekødet og rør godt rundt.
  • i en skål klægger du æggene, tilsætter fløde, tomatpure, salt og peber. Det hele røres godt sammen.
  • smør et ovnfast fad med olivenolie
  • skyl dine spinatblade grundigt og lad dem tørre på et rent viskestykke
  • når oksekødet er brunet overalt, lægger du skiftevis kød og spinatblade i dit fad, sørg for at det bliver godt blandet og at kødet hjælper med at holde spinaten på plads
  • bagefter fordeles bacon på toppen og æggemassen hældes ud over det, så den dækker mest muligt
  • til sidst fordeles den revne ost over retten, som nu sættes i ovnen i ca.25 min.
  • velbekomme

Noter

Næringsindhold pr. portion:
Kcal: 691
Nettokulhydrater: 13,7 gram (8%)
Protein: 49,3 gram (29%)
Fedt: 48,7 gram (63%)

Nutrition

Calories: 691kcal
Keyword flødeost, oksekød, spinat
Tried this recipe?Let us know how it was!

Kategori: Aftensmad, OpskrifterTag: bacon, oksekød, spinat, spinatfad

Relateret

Her er nogle indlæg fra samme kategori

Hokkaidosuppe

Bulletproof Coffee

Franskbrød

Æggemælk

Lottes Rösti

Grillede tomater

Blomkålssalat

Græske oksespyd til grillen

Cremet pasta med bacon og kylling

Cheeseburger roulade

Madbrød med hvidløg og rosmarin

Asiatisk kyllingeret

Previous Post: « Stegt flæsk
Next Post: Fyldte Portobello svampe »

Site Footer

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Her på siden kan du betale med:
  • MasterCard
  • Visa
MobilePay

Copyright © 2023 · Slank med keto · mail@slankmedketo.dk · Lammekær 40, 2600 Glostrup · Tlf.: 31 32 07 02 · CVR: 38034065

Vi bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside.

Læs mere om, hvilke cookies vi anvender eller slå dem fra under settings.

Slank med keto
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Privatliv

Denne hjemmeside anvender cookies, for at give dig den bedst mulige oplevelse, når du navigerer rundt på siden. Information om cookies opbevares I din browser og har forskellige formål, som eksempelvis at genkende dig, når du vender tilbage til siden. De hjælper også vores team med, at forstå hvilke dele af vores hjemmeside du synes er mest spændende og brugbare.

Kun nødvendige cookies

"Kun nødvendige cookies" bør altid vælges, så vi kan gemme dine indstillinger for cookie indstillinger.

Hvis du deaktiverer denne cookie, kan vi ikke gemme dine indstillinger. Det betyder, at hver gang du besøger vores hjemmeside, så skal du aktivere eller deaktivere brugen af cookies igen.

Privatlivspolitik

Mere info om vores privatlivspolitik