
Kødsovs
Ingredienser
- 70 gram smør
- 100 gram bacon i tern
- 500 gram hakket oksekød
- 2 dl oksebouillon
- 2 spsk tomatpuré
- 2 spsk frisk oregano
- 2 spsk frisk basilikum
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk tørret chilipulver Styrke efter din smag
- revet ost
Sådan gør du
- Start med at stege bacon ternene i 20g. smør.
- Når baconen er stegt færdig og sprød, tilsætter du oksekødet.
- Chili, hvidløg og krydderurter renses og hakkes
- Når kødet er brunet tilsættes alle krydderurter, chili og hvidløg.
- Tilsæt tomatpure og bouillon og lad det simre i ca.20 min ved svag varme.
- Smelt det sidste smør i gryden og lad simre imens du gør resten klar
- Smag til med salt og peber
- Drys med revet ost eller parmesan
- Frys eventuelle rester ned og brug til madpakker
[…] er det slut med at undvære pastaretter. Selvom det er skønt med grøntsager under kødsaucen og giver mange gode vitaminer og mineraler, så kan vi godt nogle dage savne en lækker, cremet og […]