
Rød karry med kylling og ristet blomkål
Ingredienser
Sådan gør du
- Skær kyllingefilet i mindre stykker
- Snit hvidkål og blomkål fint og sæt dem i hver deres skål
- Put kokosolie på en pande og steg kyllingen til gennemstegt. Drys med salt og peber
- Tag kyllingen af panden og sæt den til side
- Put evt lidt mere kokosolie på panden og svits den røde karry heri.
- brun hvikålen i karryen, til den er gylden og blød
- Smelt smørret på en anden pande og lad blomkålen stå og brune imens du indimellem rører i den
- tilsæt soyasauce, fiskesauce og kokosmælk
- rør peanutbutter, limesaft og sukrin ud i retten
- når det hele er rørt godt sammen, tilsættes kyllingen igen
- Lad det simre 5 min ved svag varme imens blomkålene bliver gyldne
- Herefter er det klar til servering. Brug blomkålene som bund og kylling i karry som sauce. Du kan pynte med peanuts eller stille dem i en skål på bordet, så man kan tage efter behag
- Ønsker du en stærk ret, kan du sætte den røde karry op med 1-3 teskefulde eller tilsætte lidt tørret chili