• Menu
  • Skip to right header navigation
  • Skip til indhold
  • Skip to secondary navigation

Before Header

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Slank med keto

Dit online Keto univers

  • Forside
  • Tips & tricks
  • Om mig
  • Opskrifter
  • Medlemmer
    • Log ind
    • Tilmeld dig
    • Nulstil din adgangskode
  • Shop
    • Kurv
  • Søg
  • Kontakt
  • Forside
  • Tips & tricks
  • Om mig
  • Opskrifter
  • Medlemmer
    • Log ind
    • Tilmeld dig
    • Nulstil din adgangskode
  • Shop
    • Kurv
  • Søg
  • Kontakt

Mobile Menu

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Pulled pork

2. januar 2021 af //  by larstoftlund

Gå til opskrift Udskriv

Pulled pork

En lækker klassiker, hvor der er skåret ned på kulhydraterne.
Udskriv Pin Recipe
Forb. tid 30 min
Tilb. tid 12 t
Samlet tid 12 t 30 min
Antal 8 personer

Ingredienser
  

Pulled pork

  • 1 stk Nakkefilet
  • 2 liter Vand
  • 110 g Groft salt
  • 20 g Røgsalt (f.eks. Læsø sydesalt, røget)
  • 3 stk Laurbærblade
  • 2 stk Stjerneanis

Dry rub

  • 50 g Sukrin Gold
  • 40 g Paprika
  • 10 g Røget paprika
  • 2 spsk Friskkværnet peber
  • 2 spsk Flagesalt (f.eks. Læsø sydesalt)
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk Løgpulver
  • 1 tsk Chipotle

Vinegarsauce

  • 1 dl Æblecidereddike
  • 1 dl Æblemost
  • 0,25 dl Ketchup ("Kania", fra Lidl er lav på kulhydrater og kan fint bruges)
  • 25 g Sukrin Gold
  • 1 tsk Chiliflager
  • 2 tsk Flagesalt (f.eks. Læsø Sydesalt)
  • 1 tsk Friskkværnet peber

Sådan gør du
 

Dry rub

  • Bland alle ingredienserne sammen

Pulled pork – dag 1

  • Hæld vand, salt, røgsalt, stjerneanis og laurbærblade op i en gryde og kog det op.
  • Når saltlagen er kølet ned, lægges nakkefileten i lagen. læg evt. en lille tallerken ovenpå kødet, for at holde det nede i lagen.
    Dæk til med husholdningsfilm og stil på køl i minimum 12 timer.
  • Inden du går i seng, tages kødet op af saltlagen og duppes af med køkkenrulle.
  • Gnid nakkefileten godt ind i din dry rub (se længere nede).
  • Pak nakkefileten ind i et par fryseposer og luk godt til.
    Det kommer til at safte lidt, så læg den for en sikkerheds skyld på et fad eller lign.
    Sæt på køl indtil næste dag.

Vinegarsauce

  • Bland alle ingredienserne sammen i en kasserolle og kog dem op.
    Lad saucen køle af.
    Den skal hældes over kødet, når du tager det ud af ovnen i morgen og trækker det fra hinanden.
    Kødet er ret fedt, så saucen må gerne være godt syrlig, så den opvejer det fede lidt.

Pulled pork – dag 2

  • Du skal tidligt op 🙂
    Pak nakkefileten ud og sæt den i et ildfast fad, i en kold ovn.
    Tænd ovnen på 110 grader (almindelig ovn).
  • Kødet skal have mindst 12-14 timer (eller gerne mere), til det har en kernetemperatur på 90-95 grader.
    Tilberedningstiden kan variere, alt efter nakkefiletens størrelse.
  • Når det er blevet tid til at spise, trækkes kødet fra hinanden med to gafler og vinegarsaucen hældes over.

Noter

Pulled pork serveres bedst som burgers, med hjemmelavet barbecue sauce og coleslaw.
På keto går det selvfølgelig ikke, at spise burgerboller men et fint alternativ er disse ketoboller.
Tried this recipe?Let us know how it was!

Kategori: Aftensmad, OpskrifterTag: barbecuesauce, Burgerboller, Coleslaw, Nakkefilet

Relateret

Her er nogle indlæg fra samme kategori

Hokkaidosuppe

Bulletproof Coffee

Christinas ungdoms ret

Franskbrød

Æggemælk

Lottes Rösti

Grillede tomater

Pyt i pande.

Blomkålssalat

Græske oksespyd til grillen

Cremet pasta med bacon og kylling

Cheeseburger roulade

Previous Post: « Stuvet hvidkål
Next Post: Pita kebab »
  • Om mig
  • Kontakt

Site Footer

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Her på siden kan du betale med:
  • MasterCard
  • Visa
MobilePay

Copyright © 2022 · Slank med keto · mail@slankmedketo.dk · Lammekær 40, 2600 Glostrup · Tlf.: 31 32 07 02 · CVR: 38034065

Vi bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside.

Læs mere om, hvilke cookies vi anvender eller slå dem fra under settings.

Slank med keto
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Privatliv

Denne hjemmeside anvender cookies, for at give dig den bedst mulige oplevelse, når du navigerer rundt på siden. Information om cookies opbevares I din browser og har forskellige formål, som eksempelvis at genkende dig, når du vender tilbage til siden. De hjælper også vores team med, at forstå hvilke dele af vores hjemmeside du synes er mest spændende og brugbare.

Kun nødvendige cookies

"Kun nødvendige cookies" bør altid vælges, så vi kan gemme dine indstillinger for cookie indstillinger.

Hvis du deaktiverer denne cookie, kan vi ikke gemme dine indstillinger. Det betyder, at hver gang du besøger vores hjemmeside, så skal du aktivere eller deaktivere brugen af cookies igen.

Privatlivspolitik

Mere info om vores privatlivspolitik