
Pita kebab
Ingredienser
- 1 Oopsie
- 200 gram kebabkød Jeg køber det på frost
- 1 håndfuld feldsalat
- 4-5 cherrytomater
- 1/4 agurk
- lidt rå løg
- jalapenos efter behag
- Evt. lidt dressing. Gå efter en med max.5g. kunhydrat pr 100gram. Eller lav selv en af creme fraiche, hvidløg og chili.
Sådan gør du
- Du kan sagtens lave Oopsies i forvejen, men kan også lave dem nu, imens du snitter salat og steger kebab kødet.
- Hvis du har købt frossen kebabkød, så hæld det enten ud på en bageplade og bag det i ovnen eller steg det en pande med lidt kokosolie. Jeg steger det på panden, da jeg her har nemmest ved at få den struktur, jeg bedst kan lide. Læs på posen.
- Imens dine Oopsies bager og du steger kødet, så snitter du salaten og gør det hele klar.
- Skær din oopsie over som et pita brød og fyld den efter behag.