
Pernillebøffer
Ingredienser
- 1 svinemørbrad, 300-400 gram
- 1 stort løg
- 2 spsk Paprika, plus lidt ekstra til at drysse på mørbraden
- 1 spsk Karry, plus lidt ekstra til at drysse på mørbraden
- 2,5 dl fløde
- 20 gram smør til stegning
Sådan gør du
- Puds mørbraden og skær den i skiver. (Ikke for tynde.)
- Bank mørbradbøfferne lidt flade med håndroden
- Læg bøfferne på et skærebræt eller bagepapir og drys dem let på begge sider med salt, peber, karry og paprika
- Riv løget fint og gem også saften
- Steg bøfferne på en pande med smør på begge sider i 2-3 minutter
- Tag bøfferne af og læg dem til side lidt
- På panden tilsætter du nu 2 spsk. paprika og 1 spsk karry til det tilbageblevne fedtstof og brænd krydderierne af i kort tid
- tilsæt det revne løg og rør godt rundt ved forholdsvis høj temperatur i nogle minutter
- hæld fløden i og lad sovsen koge op.
- Tilsæt mørbradbøfferne og varm dem med et par minutter.
- Smag til med salt og peber
- Sovsen er nu klar til servering. Velbekomme.