
Pasta Carbonara
Ingredienser
Pasta
- 4 æg
- 120 gram flødeost
- 2 spsk. loppefrøskaller
- salt og peber
- Evt. lidt tørret basilikum
Carbonára
- 1 æg
- 100 gram bacon i små stykker
- 2 dl. piskefløde
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 150 grader
- Alle ingredienserne til pastaen piskes sammen i en skål, til en ensartet masse
- massen hældes på en bageplade beklædt med bagepapir
- sættes i ovnen 15 min.
- Imens steger du bacon på panden, til den er brun og sprød
- Inden du går videre med din sauce, skal du have din pasta færdig i ovnen.
- Pastaen tages ud og skæres i tynde strimler
- Flødes hældes over din bacon og koges op under omrøring
- det skal stå og simre under omrøring nogle minutter
- 1 æg piskes med en gaffel og tilsættes sovsen under omrøring
- Nu er retten ved at være færdig og skal snart spises, så den færdige pasta tilsættes.
- Det hele røres godt rundt og voila.
- Velbekomme