• Menu
  • Skip to right header navigation
  • Skip til indhold
  • Skip to secondary navigation

Before Header

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Slank med keto

Dit online Keto univers

  • Forside
  • Tips & tricks
  • Opskrifter
  • Medlemmer
    • Log ind
  • Søg
  • Forside
  • Tips & tricks
  • Opskrifter
  • Medlemmer
    • Log ind
    • Tilmeld dig
  • Søg

Mobile Menu

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Paprikagryde med blomkålsmos

7. november 2020 af //  by Maria Ransborg

Gå til opskrift Udskriv

Paprikagryde med blomkålsmos

Den lækreste paprikagryde, som hele familien elsker. Sovsen egner sig særligt godt til at portionsanrette og fryse ned til en nem madpakke med spidskål under.
Udskriv Pin Recipe
Forb. tid 30 min
30 min
Samlet tid 1 t
Antal 4 Personer
Kalorier 590 kcal

Ingredienser
  

  • 500 g svinemørbrad, afpudset og skåret i tern
  • 100 g bacon
  • 100 g cocktailpølser
  • 150 g champignon skåret i skiver
  • 1 lille løg, finthakket
  • 2 spsk paprika
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 rød peber skåret i små stykker
  • 300 g hakkede tomater
  • 25 g koncentreret tomatpuré
  • 2 dl bouillon
  • 2½ dl dl piskefløde
  • salt og godt med friskkværnet peber
  • 1 spsk smør til stegning
  • 600 g blomkål
  • 50 g flødeost

Sådan gør du
 

Paprikagryde

  • Skær baconen i små tern og steg den sprød i en gryde.
  • Tag dem op og sæt til side.
  • Svits løg i baconfedtet, til de er blevet klare.
  • Tilsæt kødet og brun det godt.
  • Hæld cocktailpølserne i og lad dem brune lidt.
  • Drys med de to slags paprika og lad det svitse med et øjeblik.
  • Hæld champignoner, peberfrugt hakkede tomater, bouillon, fløde og tomatpuré ved og lad det simre i mindst 15 minutter, gerne lidt længere.
  • Tilføj de stegte bacontern og lad dem varme med til sidst.
  • Smag til med krydderier, salt og friskkværnet peber.

BLOMKÅLSMOS

  • Skær blomkålen i mindre buketter.
  • Kog det i en gryde i letsaltet vand, til blomkålen er helt mør.
  • Hæld vandet fra. Blend eller mos blomkålen med flødeosten.
  • Smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Velbekomme

Noter

Næringsindhold pr. portion:
Kcal: 590
Nettokulhydrat: 14,7 g (10%)
Protein: 37,7 g (26%)
Fedt: 42 g (64%)

Nutrition

Calories: 590kcal
Tried this recipe?Let us know how it was!

Kategori: Opskrifter, AftensmadTag: aftensmad, blomkål, blomkålsmos, chmpignon, efterår, efterårsgryde, frokost, jægergryde, ketogryde, madpakke, mørbrad, paprikagryde

Relateret

Her er nogle indlæg fra samme kategori

Hokkaidosuppe

Bulletproof Coffee

Franskbrød

Æggemælk

Lottes Rösti

Grillede tomater

Blomkålssalat

Græske oksespyd til grillen

Cremet pasta med bacon og kylling

Cheeseburger roulade

Madbrød med hvidløg og rosmarin

Asiatisk kyllingeret

Previous Post: « Burger- eller frokostboller
Next Post: Huevos Rancheros »

Site Footer

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Her på siden kan du betale med:
  • MasterCard
  • Visa
MobilePay

Copyright © 2023 · Slank med keto · mail@slankmedketo.dk · Lammekær 40, 2600 Glostrup · Tlf.: 31 32 07 02 · CVR: 38034065

Vi bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside.

Læs mere om, hvilke cookies vi anvender eller slå dem fra under settings.

Slank med keto
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Privatliv

Denne hjemmeside anvender cookies, for at give dig den bedst mulige oplevelse, når du navigerer rundt på siden. Information om cookies opbevares I din browser og har forskellige formål, som eksempelvis at genkende dig, når du vender tilbage til siden. De hjælper også vores team med, at forstå hvilke dele af vores hjemmeside du synes er mest spændende og brugbare.

Kun nødvendige cookies

"Kun nødvendige cookies" bør altid vælges, så vi kan gemme dine indstillinger for cookie indstillinger.

Hvis du deaktiverer denne cookie, kan vi ikke gemme dine indstillinger. Det betyder, at hver gang du besøger vores hjemmeside, så skal du aktivere eller deaktivere brugen af cookies igen.

Privatlivspolitik

Mere info om vores privatlivspolitik