
Mexicanske pandekager med fyld
Ingredienser
- 4 madpandekager link til opskrift herover
- 400 gram kyllingekød
- 1 spsk jalapenos
- 1 spsk sorte oliven uden sten
- 3 spsk creme fraiche 38%
- 2 fed hvidløg
- 50 gram revet cheddar
- 20 gram smør eller kokosolie til stegning og til fadet
- 1 tomat
- 50 gram feldsalat
- 1 tsk tørret oregano
- 1 tsk spidskommen
- 2 tsk paprika
- salt og peber
Sådan gør du
- Du skal i forvejen sørge for at have bagt pandekagerne
- tænd ovnen på 175 grader
- skær kyllingekødet i strimler
- varm smør eller olie på en pande, gem lidt til at smøre det ovnfaste fad
- steg kødet på panden imens du piller og hakker hvidløg
- hvidløg og alle krydderier tilsættes
- jalapenos og oliven hakkes i små stykker og tilføjes
- det hele røres godt rund
- tilføj 1 spsk. creme fraiche og lad det hele simre lidt
- fordel kyllingefyldet i 4 pandekager, som du evt kan lukke med en træ-tandstik
- læg de 4 pandekager på et ovnfast fad
- sæt pandekagerne i ovnen
- efter 10 min tager du dem ud, drysser osten henover og sætter dem ind igen i 10 min
- hak tomaten i små stykker og bland den med salaten
- anret salat og tomat på to tallerkner imens du venter på pandekagerne
- læg to pandekager på hver tallerken, læg en klat creme fraiche ved siden af og pynt evt. med lidt jalapenos