
Omelet med grønkål, peperoni og ost
Ingredienser
- 4 stk Æg
- 20 g Grønkål, snittet
- 50 g Creme fraiche, 38%
- 30 g Cheddar, revet, modnet Jeg brugte en 20-måneders 🙂
- 7 skiver Peperoni
- 10 g Smør til stegning
- evt. lidt chiliflager
- Evt. lidt peberfrugt og persille til pynt
Sådan gør du
- Pisk æg, grønkål og creme fraiche godt sammen i en skål med en gaffel
- Smelt smørret på panden (det må gerne brune lidt)
- Hæld æggeblandingen på panden og sørg for at grønkålen bliver fordelt ligeligt
- På den ene halvdel drysses osten og peperoniskiverne lægges ovenpå osten
- Drys chiliflager på og lad omeletten sætte sig sig lidt ved mellem varme.
- Når kanterne er blevet faste og overfladen er våd men ikke flydende, foldes halvdelen uden fyld henover den anden, hvor fyldet ligger.
- Efter et par minutter kan du forsigtigt vende omeletten, så den bliver gennemvarmet.