Min svigerinde Matilde elsker at lave mad og er meget inspirerende. Heldigt for mig, er Matilde også stor keto fan og eksperimenterer en hel del med nye og spændende opskrifter.
Derfor får I selvfølgelig også fornøjelsen af nogle af Matildes retter her på siden. Én af dem er denne omelet med chorizo pølse.

Matildes Chorizo Omelet
Ingredienser
- 100 gram Chorizo pølse
- 1 spsk. smør
- 1 spsk. forårsløg i små stykker
- 1 spsk. squash i små tern
- 6 æg
- 30 gram parmesan
Sådan gør du
- Skær chorizo i små bidder
- opvarm en pande med en klat smør
- steg chorizoen på middel varme
- skær forårsløg og squash i små bidder og steg det sammen med chorizoen
- tilføj æg til panden
- put æggene i en skål og rød dem rundt.
- fyldet fra panden blandes nu med ægget og samlet hældes det hele tilbage på panden
- til sidst river du parmesan over massen, så den smelter og laver et lille låg på din omelet.
- lad det stå og simre og blive lidt fast inden du vender omeletten om
- når den er vendt, drysser du parmesan over og lader den simre færdig.
- velbekomme