Denne rösti startede som ide til en lækker snack eller chips. Jeg fik tilsendt ideen fra et af mine smukke og meget kreative medlemmer, Lotte.
Jeg lavede chipsen alt for stor, så min udgave blev i stedet til en slags squash-rösti. Den viste sig dog alligevel at smage virkelig godt og fungerede rigtig godt som tilbehør til vores grillaften med forskelligt kød, grønt og tzatziki.
Tak Lotte.

Lottes Rösti eller keto chips
Ingredienser
- 1 kop revet squash
- 1 kop revet ost
- salt og peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader
- Riv din squash og vrid den i et rent viskestykke, så du får presset væsken ud af den
- Lad den evt. dryppe videre i et dørslag
- Rør den revne squash og ost sammen
- Fordel massen i små klumper på bagepapir på en bageplade og tryk dem flade
- Jo mindre og fladere, jo bedre egnet som chips
- Giv dem ca.15-20 min i ovnen, hold øje med dem. Hvis de skal bruge som chips, vil jeg anbefale du giver dem til de er sprøde. Rösti behøver ikke være sprøde hele vejen igennem men skal have lidt sprød kant og ikke være for våde.