
Laks i Spinat
Ingredienser
- Staniol
- 2 stykker laksefilet
- 50 gram friske og skyllede spinatblade
- ½ squash
- 10 stk. cherrytomater
- 1 spsk frisk, skyllet og hakket dild
- 2-4 skiver lime eller citron Citronsaft kan også bruges
- chili
- Salt og peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader
- Læg to stykker staniol på bordet. Disse skal være store nok til at pakke laksen ind med grøntsagerne omkring
- Fordel halvdelen af din spinat midt på de to stykker staniol.
- Duft altid til din laks, så du er sikker på den er frisk. Læg de to stykker på hver deres stykke staniol med spinat, så laksen hviler på spinaten
- Drys din laks med salt, peber og chili
- Skær din squash og lime/citron ud i skiver og fordel dem på laksen
- læg cherrytomaterne ovenpå eller ved siden af og fordel resten af spinaten ovenpå.
- Staniolen bruges nu til at pakke det hele ind og pakkerne sættes på en rist i ovnen i ca. 15. min.
- Server pakkerne på en tallerken, så den enkelte selv kan pakke ud
- Velbekomme