Kylling er jo altid dejligt og fyldt med lækre proteiner. Her er kyllingen forret med cremet mozzarella og smurt ind i et lækkert basilikum-citron mix. Rosendrengene, eller rosenkålene bades i smør, soya og sesam.
Faktisk indeholder rosenkål en del kulhydrater, så vi kan ikke “bade” i dem på keto. Men alt med måde, som man siger. De er jo sprængfyldt med gode vitaminer og mineraler, som vi elsker.

Kylling med Rosendrenge
Ingredienser
- 2 stk kyllingefilet
- 2 skiver mozzarella ost
- 1 tsk. citronsaft
- 1 spsk hakket, frisk basilikum
- 1 spsk. olivenolie
- 20 stk rosenkål
- salt og peber
- 1 spsk. soya
- 1 spsk. sesam
Sådan gør du
Kylling med mozzarella
- Tænd ovnen på 200 grader
- Skær kyllingefileterne over på tværs og læg skiver af mozzarella i midten. Luk sammen
- hæld olivenolie, salt, peber, citronsaft og hakket basilikum på kyllingen
- Bag det hele i ovnen i en lille halv time
Rosendrenge
- Skær rosenkålene fine og vask dem grundigt
- steg dem på panden i lidt smør, til de bliver gyldne
- tilføj soya og sesam og rør rundt
- Lav evt. svampesaucen til og velbekomme