• Menu
  • Skip to right header navigation
  • Skip til indhold
  • Skip to secondary navigation

Before Header

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Slank med keto

Dit online Keto univers

  • Forside
  • Tips & tricks
  • Om mig
  • Opskrifter
  • Medlemmer
    • Log ind
    • Tilmeld dig
    • Nulstil din adgangskode
  • Shop
    • Kurv
  • Søg
  • Kontakt
  • Forside
  • Tips & tricks
  • Om mig
  • Opskrifter
  • Medlemmer
    • Log ind
    • Tilmeld dig
    • Nulstil din adgangskode
  • Shop
    • Kurv
  • Søg
  • Kontakt

Mobile Menu

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Kylling i karry

28. marts 2021 af //  by larstoftlund

Gå til opskrift Udskriv

Retten vi alle kender fra da vi var små, vil jeg tro. Det jeg elskede dengang, var at jeg kunne putte peanuts, kokosmel, rosiner og banan ovenpå. Hvis du har børn eller anden familie der ikke spiser keto, vil jeg anbefale du stadig giver dem den mulighed. Så længe du kan nøjes med kokosmel og peanuts, kommer det stadig under kategorien Keto.

Kylling i karry

Her på billedet er kylling i karry serveret med rå blomkålsris. Den varme karrysovs varmede blomkålsrisene tilpas op, så for os var det, det perfekte tilbehør. Drengene fik almindelige ris til og elskede retten.
Retten kan selvfølgelig også serveres med blomkålsmos, en anden grøntsagsris eller hvad du lige drømmer om.
Udskriv Pin Recipe
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 25 min
Samlet tid 35 min
Ret aftensmad,
Antal 4
Kalorier 570 kcal

Ingredienser
  

  • 600 g Kyllingfilet
  • 1 ds Kokosmælk
  • 2,5 dl Piskefløde
  • 1 spsk Flødeost naturel
  • 1 stk Hønsebouillonterning
  • 1 stk Løg
  • 2 spsk Karry
  • 1 spsk Gurkemeje
  • 1 spsk kokosolie til stegning
  • Serveres evt. med blomkålsris og toppes med peanuts og kokosmel. (Og rosiner og banan til resten af familien)

Sådan gør du
 

  • Hak løg fint
  • Skær kyllingefileterne i skiver (ca. 1 cm tykke)
  • Varm kokosolien på en stor pande ved høj varme
  • Steg kyllingestykkerne på panden i ca. 1 minut på hver side og læg dem på en tallerken til senere
  • I det resterende fedstof på panden, brændes karry og gurkemeje af i 20 sekunder
  • Smid løg på panden og lad dem klare sammen med krydderierne
  • Skru ned på middel varme og tilsæt kokosmælk og bouillon. Lad det samle sig lidt
  • Tilsæt piskefløden og lad saucen koge lidt ind
  • Ca. 5 minutter før servering røres flødeosten ud i saucen og kyllingestykkerne tilsættes
  • Lad kyllingestykkerne simre med i saucen
  • Serveres med blomkålsris og favorittilbehøret. Vi dryssede lidt peanuts og kokosmel over.

Noter

Næringsindhold beregnet uden blomkålsris, peanuts og kokosmel. 
Pr. portion:
Kcal: 570
Nettokulhydrater: 8,2 gram (6%)
Protein: 32,4 gram (22%)
Fedt: 47 gram (72%)

Nutrition

Calories: 570kcal
Keyword blomkålsris, grøn karry, kylling
Tried this recipe?Let us know how it was!

Kategori: Opskrifter, AftensmadTag: aftensmad, karry, kokosmælk, kokosmel, kylling, kylling i karry, peanuts

Relateret

Her er nogle indlæg fra samme kategori

Hokkaidosuppe

Bulletproof Coffee

Christinas ungdoms ret

Franskbrød

Æggemælk

Lottes Rösti

Grillede tomater

Pyt i pande.

Blomkålssalat

Græske oksespyd til grillen

Cremet pasta med bacon og kylling

Cheeseburger roulade

Previous Post: « Lammekølle
Next Post: Baconsvøbte bønner »
  • Om mig
  • Kontakt

Site Footer

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Her på siden kan du betale med:
  • MasterCard
  • Visa
MobilePay

Copyright © 2022 · Slank med keto · mail@slankmedketo.dk · Lammekær 40, 2600 Glostrup · Tlf.: 31 32 07 02 · CVR: 38034065

Vi bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside.

Læs mere om, hvilke cookies vi anvender eller slå dem fra under settings.

Slank med keto
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Privatliv

Denne hjemmeside anvender cookies, for at give dig den bedst mulige oplevelse, når du navigerer rundt på siden. Information om cookies opbevares I din browser og har forskellige formål, som eksempelvis at genkende dig, når du vender tilbage til siden. De hjælper også vores team med, at forstå hvilke dele af vores hjemmeside du synes er mest spændende og brugbare.

Kun nødvendige cookies

"Kun nødvendige cookies" bør altid vælges, så vi kan gemme dine indstillinger for cookie indstillinger.

Hvis du deaktiverer denne cookie, kan vi ikke gemme dine indstillinger. Det betyder, at hver gang du besøger vores hjemmeside, så skal du aktivere eller deaktivere brugen af cookies igen.

Privatlivspolitik

Mere info om vores privatlivspolitik