Retten vi alle kender fra da vi var små, vil jeg tro. Det jeg elskede dengang, var at jeg kunne putte peanuts, kokosmel, rosiner og banan ovenpå. Hvis du har børn eller anden familie der ikke spiser keto, vil jeg anbefale du stadig giver dem den mulighed. Så længe du kan nøjes med kokosmel og peanuts, kommer det stadig under kategorien Keto.

Kylling i karry
Ingredienser
- 600 g Kyllingfilet
- 1 ds Kokosmælk
- 2,5 dl Piskefløde
- 1 spsk Flødeost naturel
- 1 stk Hønsebouillonterning
- 1 stk Løg
- 2 spsk Karry
- 1 spsk Gurkemeje
- 1 spsk kokosolie til stegning
- Serveres evt. med blomkålsris og toppes med peanuts og kokosmel. (Og rosiner og banan til resten af familien)
Sådan gør du
- Hak løg fint
- Skær kyllingefileterne i skiver (ca. 1 cm tykke)
- Varm kokosolien på en stor pande ved høj varme
- Steg kyllingestykkerne på panden i ca. 1 minut på hver side og læg dem på en tallerken til senere
- I det resterende fedstof på panden, brændes karry og gurkemeje af i 20 sekunder
- Smid løg på panden og lad dem klare sammen med krydderierne
- Skru ned på middel varme og tilsæt kokosmælk og bouillon. Lad det samle sig lidt
- Tilsæt piskefløden og lad saucen koge lidt ind
- Ca. 5 minutter før servering røres flødeosten ud i saucen og kyllingestykkerne tilsættes
- Lad kyllingestykkerne simre med i saucen
- Serveres med blomkålsris og favorittilbehøret. Vi dryssede lidt peanuts og kokosmel over.