Rasp indeholder for mange kulhydrater til at jeg kan anbefale det på mine madplaner. Derfor har jeg i stedet paneret krebinetterne i æg og flæskesvær.
Det smagte ligesom de krebinetter vi spiste før vi kom på keto, men fordelen hos disse, udover at de nærmest ikke indeholder kulhydrater, er at ungerne elsker dem. To teenagere der får at vide at maden er lavet med flæskesvær, får pludselig en helt ny interesse i madlavningen.
Succes på alle punkter.

Krebinetter paneret i flæskesvær
Ingredienser
- 800 gram hakket kalv og gris
- 100 gram luftige flæskesvær
- 3 æg
- 1 tsk. paprika
- salt og peber
- smør til stegning
Sådan gør du
- Form 4 bøffer af kødet
- pulveriser dine flæsesvær, enten i blender eller ved at mase dem i en lukket pose
- hæld de pulveriserede flæskesvær i en dyb tallerken
- tilsæt paprika, salt og peber til flæskesværrene og rod det godt rundt
- slå de 3 æg ud i en anden dyb tallerken og rør dem sammen med en gaffel
- tag 1 af dine bøffer og smør den først ind i æggemassen, hvorefter du lægger den i flæskesværene og får dem til at klistre fast hele vejen rundt
- dette gentages ved alle fire bøffer
- Smelt en god klump smør på en pande og steg dine krebinetter ca. 5-6 min. på hver side.
- Velbekomme