
Koteletter i fad
Ingredienser
- 4 koteletter
- 3 skiver bacon
- 1 løg finthakket
- 2 fed hvidløg finthakket
- 1 dåse hakkede tomater
- 2,5 dl piskefløde
- 1 tsk paprika
- 1 tsk røget paprika
- 2 tsk tørret timian
- smør til stegning
- salt og peber
Sådan gør du
- Start med at tænde ovnen på 175 grader, varmluft.
- Steg bacon sprød på en pande og sæt dem til side.
- krydr koteletterne med lidt salt og peber på begge sider og steg herefter også dem i lidt smør. Ca. et lille minut på hver side, alt efter tykkelse. Herefter sættes også disse til side.
- steg løg og hvidløg blanke på panden. Tilsæt evt. mere smør, hvis nødvendigt.
- tilsæt timan og paprika og rør godt rundt.
- de hakkede tomater og fløden tilsættes. Lad det kode let op
- skær bacon i små stykker og tilsæt nu disse.
- Lad det hele simre i ca. 10 min imens du smører et ovnfast fad
- læg koteletterne i fadet.
- Når sovsen har simret, hældes denne over koteletterne og det hele sættes i ovnen i ca.20 min.
- Du kan imens tilberede de grøntsagsris eller blomkålsmos, som du synes passer sig bedst til.
- Velbekomme.