Disse hvidløgsbrød er egentlig bare Oopsies, der er bagt med hvidløg og bagefter smurt i hvidløgssmør – I ovnen. De er virkelig gode

Hvidløgsbrød
Ingredienser
- 3 æg
- 100 gram hvidløgs flødeost
- 1 spsk. loppefrøskaller
- 1 tsk. bagepulver
- ½ tsk salt
- 1 spsk hakkede krydderurter, jeg brugte estragon for at tilpasse til bearnaisesaucen
- lidt flagesalt
- 20 gram blødt smør
- 2 fed hvidløg
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 150 grader
- del æggene i hvider for sig og blommer for sig
- pisk hviderne stive og rør salten i (ikke flage salten)
- i en anden skål piskes blommerne sammen med hvidløgsosten
- når du har en jævn masse, piskes bagepulveret og loppefrøskallerne med
- de to masse blandes nu forsigtigt, uden at luften slåes ud af hviderne
- Dejen fordeles på en bageplade med bagepapir i det antal du ønsker, her er de beregnet ud fra at der laves 8 stk.
- de sættes i ovnen i ca.15 min.
- i en skål blandes den bløde smør, krydderurter og presset hvidløg
- det blandes godt sammen
- efter ca.15 min. tages brødene ud og ovnen skrues op på 200 grader
- kryddersmøres fordeles på brødene
- der drysses lidt flagesalt på dine brød
- De sættes tilbage i ovnen
- hold øje med dem i ca.10 min, hvorefter de er klar til servering.