
Huevos Rancheros
Ingredienser
- 3 fintsnittede tomater
- 1 finthakket rød peber
- 1 finthakket grøn peber
- 1 stort finthakket løg
- 2-3 friske chili ekstra stærke
- 4 æg
- 50 gram revet ost
- 4 fed hvidløg
- 1 spsk kokosolie
- 1½ dl oksebouillon
- 1 spsk stødt spidskommen
- frisk koriander eller persille til pynt
Sådan gør du
- Hak alle grøntsagerne i små tern
- varm kokosolien på panden
- Kom løg, hvidløg, chili og peberfrugter i sauterpanden og steg til de er "klare"
- tilsæt tomater, spidskommen og bouillon og det simre under låg i 15-20 min
- smag til med salt, peber og evt. mere chili
- Lav 4 fordybninger i grøntsagsblandingen og slå fire æg ud hullerne.
- Drys osten over æggene og sæt låg på. Lad æggene pochere i 6-8 minutter, eller til æggehviden er fast og osten smeltet.
- drys med friske koriander eller persille og server i panden, ranch style.