• Menu
  • Skip to right header navigation
  • Skip til indhold
  • Skip to secondary navigation

Before Header

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Slank med keto

Dit online Keto univers

  • Forside
  • Tips & tricks
  • Opskrifter
  • Medlemmer
    • Log ind
  • Søg
  • Forside
  • Tips & tricks
  • Opskrifter
  • Medlemmer
    • Log ind
    • Tilmeld dig
  • Søg

Mobile Menu

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Helstegt kylling med lækker sovs

7. marts 2021 af //  by Maria Ransborg

Gå til opskrift Udskriv

Denne ret kan med fordel serveres med ovnbagte grøntsager, hvor du så kan lade kyllingen stå på en rist i ovnen og lade dens safter løbe ned over grøntsagerne, så de tager smag.

Helstegt kylling med lækker sauce

Mmm.. Duften der breder sig i huset, efterhånden som kyllingen tager kulør og skindet bliver sprødt.
Saucen laves på saften fra kyllingen, så den får en god og lækker smag.
Udskriv Pin Recipe
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 1 t
Samlet tid 1 t 15 min
Ret aftenmad
Antal 4
Kalorier 478 kcal

Ingredienser
  

Kyllingen

  • 1 stk. kylling
  • 4 spsk. olivenolie
  • 2 tsk. salt
  • Godt med peber

Sauce

  • 3 dl. vand
  • 1 lille løg
  • 1 stk. laurbærblad
  • 1 sjat sovsekulør
  • ½ dl piskefløde
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 220 grader.
  • Vask og rens kyllingen indvendig og dup den tør med køkkenrulle. 
  • Skær vingespidserne, overskydende fedt ved halsen af. Læg kyllingestykkerne i en kasserolle sammen med grofthakket løg, vand, salt, peber og laurbær og lad det koge, mens kyllingen steger.  
  • Smør kyllingen godt ind i olivenolien både ind- og udvendig og drys med salt og peber –indvendig og udvendig.  
  • Læg kyllingen i et ildfast fad og steg den i ovnen i ca. et kvarter. Skru ned til 200 grader og steg den færdig i ca. 45 min. 
  • Si kylling, løg og laurbær fra kyllingefonden. Lad den koge lidt ind, tilsæt fløde og saucekulør og smag til med salt og peber.  
  • Hvis du skal lave bagte grøntsager til kyllingen, kan du med fordel fordele dem i en bageplade med et stykke bagepapir og lade kyllingen stege på en rist over. På denne måde vil saften fra kyllingen dryppe ned og gøre dine grøntsager endnu lækrere.
    Hvis du beholder kyllingen i det ovnfaste fad, kan du til sidst dryppe den overskydende væske over i sovsen.
  • Velbekomme

Noter

Næringsindhold pr. portion beregnet på 1200 gram kød og sauce delt i 4 personer:
Kcal: 478
Nettokulhydrater: 2,1 gram (2%)
Protein: 63,5 gram (55%)
Fedt: 22,5 gram (44%)

Nutrition

Calories: 478kcal
Keyword bearnaicesauce, kylling, sovs
Tried this recipe?Let us know how it was!

Kategori: Opskrifter, AftensmadTag: helstegt kylling, sauce, sprød kylling

Relateret

Her er nogle indlæg fra samme kategori

Hokkaidosuppe

Bulletproof Coffee

Franskbrød

Æggemælk

Lottes Rösti

Grillede tomater

Blomkålssalat

Græske oksespyd til grillen

Cremet pasta med bacon og kylling

Cheeseburger roulade

Madbrød med hvidløg og rosmarin

Asiatisk kyllingeret

Previous Post: « Tzatziki
Next Post: Ovnbagte grøntsager »

Site Footer

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Her på siden kan du betale med:
  • MasterCard
  • Visa
MobilePay

Copyright © 2023 · Slank med keto · mail@slankmedketo.dk · Lammekær 40, 2600 Glostrup · Tlf.: 31 32 07 02 · CVR: 38034065

Vi bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside.

Læs mere om, hvilke cookies vi anvender eller slå dem fra under settings.

Slank med keto
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Privatliv

Denne hjemmeside anvender cookies, for at give dig den bedst mulige oplevelse, når du navigerer rundt på siden. Information om cookies opbevares I din browser og har forskellige formål, som eksempelvis at genkende dig, når du vender tilbage til siden. De hjælper også vores team med, at forstå hvilke dele af vores hjemmeside du synes er mest spændende og brugbare.

Kun nødvendige cookies

"Kun nødvendige cookies" bør altid vælges, så vi kan gemme dine indstillinger for cookie indstillinger.

Hvis du deaktiverer denne cookie, kan vi ikke gemme dine indstillinger. Det betyder, at hver gang du besøger vores hjemmeside, så skal du aktivere eller deaktivere brugen af cookies igen.

Privatlivspolitik

Mere info om vores privatlivspolitik