• Menu
  • Skip to right header navigation
  • Skip til indhold
  • Skip to secondary navigation

Before Header

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Slank med keto

Dit online Keto univers

  • Forside
  • Tips & tricks
  • Opskrifter
  • Medlemmer
    • Log ind
  • Søg
  • Forside
  • Tips & tricks
  • Opskrifter
  • Medlemmer
    • Log ind
    • Tilmeld dig
  • Søg

Mobile Menu

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Fyldte Portobello svampe

29. januar 2021 af //  by Maria Ransborg

Gå til opskrift Udskriv

Fyldte Portobello svampe

Jeg elsker svampe og især de helt store portobello svampe. Ikke kun pga. deres smag og konsistens, også deres udseende og små fine detaljer. De små lameller der er inde i sådan en svamp, er jo et af naturens ufattelig mange små vidunderlige detaljer. De er så fine og skrøbelige.
I denne ret bruges svampene som små skåle til en lækker ostecreme. De både smager godt, men ser også flotte ud ved serveringen. Pynter på enhver tallerken.
I denne opskrift er der både purløg og dild i osten, da jeg har lavet opskriften med henblik på at de skulle serveres med laks. Hvis du vælger dem som tilbehør til noget andet, kan du jo variere krydderurterne derefter.
Udskriv Pin Recipe
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 25 min
Ret aftensmad,, Tilbehør
Antal 2
Kalorier 190 kcal

Ingredienser
  

  • 2 portobello svampe
  • 50 gram neutral flødeost
  • ½ håndfuld frisk dild
  • ½ håndfuld frisk purløg
  • 50 gram revet cheddar
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 180 grader
  • rens svampene. Helst uden vand, da de ellers suger for meget til sig
  • vask dine krydderurter og skær dem i små, fine stykker
  • I en skål blander du flødeost, purløg og dild
  • smag til med salt og peber
  • sæt svampene på et stykke bagepapir på en bageplade eller i et ovnfast fad.
  • i midten af svampene fylder du nu din flødeost.
  • når osten er fordelt godt, lægger du den revne ost ovenpå, så den smelter nedover, som et låg
  • svampene sættes i ovnen i 15-20 min. Tages ud når osten ovenpå er tilpas gylden
  • Velbekomme

Noter

Næringsindhold pr. portion: 
Kcal: 190
Nettokulhydrater: 4,8 gram (10%)
Protein: 10,5 gram (22%)
Fedt: 14,3 gram (68%)

Nutrition

Calories: 190kcal
Keyword ostecreme, portobello svamp, svampe, tilbehør
Tried this recipe?Let us know how it was!

Kategori: Opskrifter, TilbehørTag: fyldte svampe, ostefyld, portobelle svampe, svampe

Relateret

Her er nogle indlæg fra samme kategori

Hokkaidosuppe

Bulletproof Coffee

Franskbrød

Æggemælk

Lottes Rösti

Grillede tomater

Blomkålssalat

Græske oksespyd til grillen

Cremet pasta med bacon og kylling

Cheeseburger roulade

Madbrød med hvidløg og rosmarin

Asiatisk kyllingeret

Previous Post: « Spinatfad
Next Post: Laks i Spinat »

Læserinteraktioner

Trackbacks

  1. Laks i Spinat siger:
    29. januar 2021 kl. 14:25

    […] fra grøntsagerne får du en masse gode fibre og vitaminer. Jeg anbefaler at du serverer denne med disse portobello svampe, da deres dild-ostecreme spiller rigtig godt sammen med […]

    Log ind for at svare

Site Footer

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Her på siden kan du betale med:
  • MasterCard
  • Visa
MobilePay

Copyright © 2023 · Slank med keto · mail@slankmedketo.dk · Lammekær 40, 2600 Glostrup · Tlf.: 31 32 07 02 · CVR: 38034065

Vi bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside.

Læs mere om, hvilke cookies vi anvender eller slå dem fra under settings.

Slank med keto
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Privatliv

Denne hjemmeside anvender cookies, for at give dig den bedst mulige oplevelse, når du navigerer rundt på siden. Information om cookies opbevares I din browser og har forskellige formål, som eksempelvis at genkende dig, når du vender tilbage til siden. De hjælper også vores team med, at forstå hvilke dele af vores hjemmeside du synes er mest spændende og brugbare.

Kun nødvendige cookies

"Kun nødvendige cookies" bør altid vælges, så vi kan gemme dine indstillinger for cookie indstillinger.

Hvis du deaktiverer denne cookie, kan vi ikke gemme dine indstillinger. Det betyder, at hver gang du besøger vores hjemmeside, så skal du aktivere eller deaktivere brugen af cookies igen.

Privatlivspolitik

Mere info om vores privatlivspolitik