
Fyldte Portobello svampe
Ingredienser
- 2 portobello svampe
- 50 gram neutral flødeost
- ½ håndfuld frisk dild
- ½ håndfuld frisk purløg
- 50 gram revet cheddar
- salt og peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader
- rens svampene. Helst uden vand, da de ellers suger for meget til sig
- vask dine krydderurter og skær dem i små, fine stykker
- I en skål blander du flødeost, purløg og dild
- smag til med salt og peber
- sæt svampene på et stykke bagepapir på en bageplade eller i et ovnfast fad.
- i midten af svampene fylder du nu din flødeost.
- når osten er fordelt godt, lægger du den revne ost ovenpå, så den smelter nedover, som et låg
- svampene sættes i ovnen i 15-20 min. Tages ud når osten ovenpå er tilpas gylden
- Velbekomme
[…] fra grøntsagerne får du en masse gode fibre og vitaminer. Jeg anbefaler at du serverer denne med disse portobello svampe, da deres dild-ostecreme spiller rigtig godt sammen med […]