Denne mørbrad passer sammen med det meste tilbehør. Er det en let sommeraften, vil jeg anbefale en let salat eller Squash á la Kate. Er det til gæster en vinter aften, passer den perfekt med bloffler, svampesauce og måske en salat.

Fyldt svinemørbrad
Ingredienser
- 1 stk Svinemørbrad Ca. 600 gram
- 100 g Pikant-ost
- 50 g Hakkede tomater, semi-dried
- 1 pk Parmaskinke Ca. 5 skiver
Sådan gør du
- Puds mørbraden fri for sener.
- Skær en dyb rille fra mørbradhovedet til "halen" – pas på, ikke at skære helt igennem.
- Skær evt. flere riller på indersiden (se videoen)
- Smør nu hele rillen godt ind i pikant-ost
- Dryk de hakkede, semi-dried tomater udover osten
- Læg parmaskinken op på et skærebræt, så de kun lige overlapper hinanden
- Læg den fyldte mørbrad op på parmaskinken og rul den sammen, så skinken holder det hele lidt sammen
- Snør nu hele herligheden med snørregarn/kødsnor, som vis på videoen.
- Smør et ildfast fad med lidt olivenolie og læg mørbraden i.
- Steges i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 35 minutter.
- Server med dit yndlingstilbehør