
Fyldt kalkunbryst med bagte grøntsager
Ingredienser
- 1 spsk. olivenolie
- 1 stort kalkunbryst
- 1 pakke bacon i skiver
- 2 squash i tern
- 1 blomkål i buketter
- 15-20 asparges i stykker
- 200 gram neutral flødeost
- salt og peber
- chiliflager
- 3 dl. vand
- 1 broccoli i buketter
Sådan gør du
- tænd ovnen på 190 grader varmluft
- puds din kalkun fin og lav 3-4 store snit ned i den fra forskellige vinkler
- fordel 100 af de 200 gram flødeost i snittene
- drys med salt og peber
- pensel et stort ovnfast fad med olivenolie og læg kalkunen heri
- fordel baconstykkerne rundt om kalkunen
- rens dine grøntsager, skær dem i mundrette stykker og fordel dem rundt om kalkunen
- fordel resten af din flødeost i små klumper på grøntsagerne
- hæld vand i bunden
- drys med salt, peber og chili
- Sættes i ovnen i 40-50 min, rod lidt i grøntsager og ost undervejs.
- velbekomme