
Franskbrød
Ingredienser
- 8 æg
- 230 gram hytteost
- 200 gram flødeost
- 100 gram mandemel
- 50 gram pofiber
- 50 gram Loppefrøskaller
- 30 gram sesamfrø
- 30 gram Hørfrø
- 30 gram blødt eller smeltet kokosolie Skift ud med olivenolie, hvis du ikke er til kokos
- 2 tsk. bagepulver
- 2 spsk. æblecidereddike kan undværes
- 1 tsk. salt
Sådan gør du
- Bland hytteost, æg, kokosolie og flødeost i en skål og rør godt sammen
- De øvrige ingredienser tilføjes og det hele blandes godt sammen
- Dejen fordeles i en smurt rugbrødsform og stilles på køkkenbordet i min. .30 min, så den kan hvile og falde ned i formen. Jo længere tid, jo bedre.
- Tænd ovnen på 165 grader, varmluft
- Sæt dejen midt i ovnen og lad den bage 50-60 min. Hold øje med den til sidst, så den ikke bliver for mørk på toppen
- Brødet tages ud og kan nu køle af i formen, inden du slår den ud
- Velbekomme