• Menu
  • Skip to right header navigation
  • Skip til indhold
  • Skip to secondary navigation

Before Header

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Slank med keto

Dit online Keto univers

  • Forside
  • Tips & tricks
  • Om mig
  • Opskrifter
  • Medlemmer
    • Log ind
    • Tilmeld dig
    • Nulstil din adgangskode
  • Shop
    • Kurv
  • Søg
  • Kontakt
  • Forside
  • Tips & tricks
  • Om mig
  • Opskrifter
  • Medlemmer
    • Log ind
    • Tilmeld dig
    • Nulstil din adgangskode
  • Shop
    • Kurv
  • Søg
  • Kontakt

Mobile Menu

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Fiskefrikadeller

21. januar 2021 af //  by Maria Ransborg

Gå til opskrift Udskriv

Fiskefrikadeller

Fisk er godt, fyldt med sunde fedtstoffer. Fiskefrikadeller kan de fleste lide, selv mig, der ikke er så god til fisk. Disse synes jeg er blevet rigtig gode. Serveret med lidt stenalderbrød, remoulade og citron eller lime, går man ikke galt i byen.
Udskriv Pin Recipe
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 40 min
Samlet tid 50 min
Ret aftensmad,, Hovedret
Antal 4
Kalorier 145 kcal

Ingredienser
  

  • 500 gram torskefilet eller en kombination af laks og torsk, som her
  • 1 finthakket løg
  • 2 æg
  • 2 spsk pofiber
  • ½ dl piskefløde
  • 1 tsk salt
  • peber
  • smør til stegning

Sådan gør du
 

  • Duft altid til din fisk, så du er sikker på at den er frisk. Tjek at den er fri for ben og skind
  • Hak din fisk i enten blenderen eller foodprocessor.
  • Put fisken i en skål og tilsæt salt. Rør godt rundt.
  • Pil løget og hak det meget fint. Er du ikke til løg-stykker, så riv det i stedet på et rivejern
  • Tilsæt løg og peber. Rør godt rundt
  • tilsæt æggene et af gangen og rør godt imellem
  • tilsæt pofiber og rør godt rundt. Evt i foodprocessor, så det bliver godt blandet sammen
  • Fløden tilsættes lidt af gangen imens der røres. Det er forskelligt hvor godt fisken optager fløden, så det er ikke sikkert du behøver bruge det hele. Fiskefarsen skal ende med at blive fast, smidig og glat.
    Virker den før tør, så tilsæt lidt ekstra fløde eller endnu et æg.
  • Lad farsen hvile i køleskabet i ca.30 min.
  • Smelt smør på en pande ved middel varme
  • brug en spiseske og din hånd til at forme fiskefrikadellerne inden de lægges på panden. Dyp evt. skeen i et glas kold vand imellem dellerne, så farsen ikke sætter sig fast.
  • Steg dellerne på den ene side, til de har en fin stegeskorpe. Herefter vendes de og steges ligeledes på den anden side.
  • velbekomme

Noter

Næringsindhold pr. portion, hvis dellerne deles i 4 portioner:
Kcal:145
Nettokulhydrater: 5 gram (14%)
Protein: 21,6 gram (58%)
Fedt: 4,6 gram (28%)

Nutrition

Calories: 145kcal
Keyword fisk, fiskefrikadeller, laks, torsk
Tried this recipe?Let us know how it was!

Kategori: Aftensmad, OpskrifterTag: aftensmad, fisk, fiskefrikadelle, hovedret, laks, torsk

Relateret

Her er nogle indlæg fra samme kategori

Hokkaidosuppe

Bulletproof Coffee

Christinas ungdoms ret

Franskbrød

Æggemælk

Lottes Rösti

Grillede tomater

Pyt i pande.

Blomkålssalat

Græske oksespyd til grillen

Cremet pasta med bacon og kylling

Cheeseburger roulade

Previous Post: « Koteletter i fad
Next Post: Grøn Thaisuppe med rejer »
  • Om mig
  • Kontakt

Site Footer

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Her på siden kan du betale med:
  • MasterCard
  • Visa
MobilePay

Copyright © 2022 · Slank med keto · mail@slankmedketo.dk · Lammekær 40, 2600 Glostrup · Tlf.: 31 32 07 02 · CVR: 38034065

Vi bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside.

Læs mere om, hvilke cookies vi anvender eller slå dem fra under settings.

Slank med keto
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Privatliv

Denne hjemmeside anvender cookies, for at give dig den bedst mulige oplevelse, når du navigerer rundt på siden. Information om cookies opbevares I din browser og har forskellige formål, som eksempelvis at genkende dig, når du vender tilbage til siden. De hjælper også vores team med, at forstå hvilke dele af vores hjemmeside du synes er mest spændende og brugbare.

Kun nødvendige cookies

"Kun nødvendige cookies" bør altid vælges, så vi kan gemme dine indstillinger for cookie indstillinger.

Hvis du deaktiverer denne cookie, kan vi ikke gemme dine indstillinger. Det betyder, at hver gang du besøger vores hjemmeside, så skal du aktivere eller deaktivere brugen af cookies igen.

Privatlivspolitik

Mere info om vores privatlivspolitik