• Menu
  • Skip to right header navigation
  • Skip til indhold
  • Skip to secondary navigation

Before Header

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Slank med keto

Dit online Keto univers

  • Forside
  • Tips & tricks
  • Opskrifter
  • Medlemmer
    • Log ind
  • Søg
  • Forside
  • Tips & tricks
  • Opskrifter
  • Medlemmer
    • Log ind
    • Tilmeld dig
  • Søg

Mobile Menu

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Eggs Benedict

10. februar 2021 af //  by larstoftlund

Gå til opskrift Udskriv

Eggs Benedict

Udskriv Pin Recipe
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 30 min
Ret Morgenmad
Køkken Fransk
Antal 2 personer
Kalorier 471 kcal

Ingredienser
  

Hollandaise Sauce

  • 1 stk Æggeblomme
  • 85 g Smør
  • 2 spsk Citronsaft
  • 1/2 tsk Dijonsennep
  • Flagesalt
  • Sort peber, friskkværnet

Øvrigt tilbehør

  • 2 Oopsies
  • 2 æg
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • 2 skiver bacon eller god skinke
  • evt. frisk purløg

Sådan gør du
 

Hollandaise sauce

  • Smelt smør i en gryde over lav varme
  • Hæld det klarede smør over i et glas og kassér vallen (det grynede på toppen)
  • I en ren gryde røres æggeblommen sammen med citronsaft og dijonsennep
  • Sæt gryden over på den laveste varme og pisk til æggemassen tykner lidt. Det er vigtigt, at der piskes hele tiden, så længe gryden står på varmen!
  • Tilsæt en lille smule klaret smør, mens der piskes. Hæld derefter resten af smørret i saucen, i små sjatter, mens der piskes, til alt smørret er tilsat.
  • Smag til med salt og peber og tag gyden af varmen.

Porcherede æg

  • Sæt en gryde med vand i kog og slå to æg ud i hvert sit glas
  • Kom eddiken i vandet og skru ned for varmen, så vandet bare simrer
  • rør rundt i vandet med en ske, så der kommer en lille hvirvel
  • hæld forsigtigt det ene æg ned i vandet og lad det samle sig. Brug evt. en hulske, til at hjælpe samlingen på vej
  • Når ægget er samlet, røres forsigtigt en hvirvel op i vandet igen og det andet æg tilsættes, som det forrige
  • Lad æggene småsimre i 3-4 min og tag dem derefter op med en hulske
  • To Oopsies lægges på hver deres tallerken med bacon eller skinke på. Æggene anrettes på hver deres
  • Hæld Hollandaise ud over æggene og drys evt. med lidt friskhakket purløg

Noter

Næringsindhold pr. portion, udregnet med skinken på billedet.
Kcal: 471
Nettokulhydrater: 2,5 gram (2%)
Protein: 12,3 gram (10%)
Fedt: 46,1 gram (87%)

Nutrition

Calories: 471kcal
Keyword Æg, Hollandaise
Tried this recipe?Let us know how it was!

Kategori: Opskrifter, MorgenmadTag: æg, eggs benedict, hollandaise sauce, morgenmad

Relateret

Her er nogle indlæg fra samme kategori

Hokkaidosuppe

Bulletproof Coffee

Franskbrød

Æggemælk

Lottes Rösti

Grillede tomater

Blomkålssalat

Græske oksespyd til grillen

Cremet pasta med bacon og kylling

Cheeseburger roulade

Madbrød med hvidløg og rosmarin

Asiatisk kyllingeret

Previous Post: « God keto persillesovs med masser af smag
Next Post: Butternut Squash burger »

Læserinteraktioner

Trackbacks

  1. Hollandaise Sauce - Slank med keto siger:
    4. marts 2021 kl. 7:55

    […] Hollandaisesauce er en fransk sovs, lavet ved at klare smør og blande det med citronsaft, hvidvin og æggeblommer. Vi har "ketoficeret" den lidt, men den er stadig frisk og lækker og særlig god til fiskeretter samt Eggs Benedict. […]

    Log ind for at svare

Site Footer

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Her på siden kan du betale med:
  • MasterCard
  • Visa
MobilePay

Copyright © 2023 · Slank med keto · mail@slankmedketo.dk · Lammekær 40, 2600 Glostrup · Tlf.: 31 32 07 02 · CVR: 38034065

Vi bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside.

Læs mere om, hvilke cookies vi anvender eller slå dem fra under settings.

Slank med keto
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Privatliv

Denne hjemmeside anvender cookies, for at give dig den bedst mulige oplevelse, når du navigerer rundt på siden. Information om cookies opbevares I din browser og har forskellige formål, som eksempelvis at genkende dig, når du vender tilbage til siden. De hjælper også vores team med, at forstå hvilke dele af vores hjemmeside du synes er mest spændende og brugbare.

Kun nødvendige cookies

"Kun nødvendige cookies" bør altid vælges, så vi kan gemme dine indstillinger for cookie indstillinger.

Hvis du deaktiverer denne cookie, kan vi ikke gemme dine indstillinger. Det betyder, at hver gang du besøger vores hjemmeside, så skal du aktivere eller deaktivere brugen af cookies igen.

Privatlivspolitik

Mere info om vores privatlivspolitik