Pastaret med den lækreste sovs der i kombination med kylling og bacon minder om de pastaretter jeg altid bestilte på italienske restauranter inden jeg startede keto. Det er fantastisk at jeg nu kan spise dette og stadig tabe mig.

Cremet pastaret med bacon og kylling
Ingredienser
- Keto pasta til 2 portioner
- ca. 300 gram kyllingefilet eller 2 fileter
- 100 gram bacon i skiver
- 1 spsk. olivenolie
- 4-5 forårsløg, skåret i små stykker
- 50 gram ruccola
- 1 æg
- 10 gram smør
- 2 dl. piskefløde
- 2 fed hvidløg
- salt og peber
- Evt. revet parmesan til at drysse på
- 1 spsk. frisk eller tørret oregano
- 1 spsk. frisk eller tørret timian
Sådan gør du
- Skyl dine grøntsager og salat
- kyllingen skæres i i tern og steges i olien til det er gennemstegt -sættes til side
- Herefter steges bacon i den resterende olie og lægges herefter til tørre på køkkenrulle
- Nu steges dine forårsløg, til de er let gyldne
- I en skål pisker du ægget med en gaffel.
- I en gryde kommes fløde, smør og æg. Det varmes under omrøring ved middel varme. Sovsen må ikke koge.
- Hvidløg og de øvrige krydderier tilsættes. Lad det hele simre ved svag varme i ca.5 min.
- Bræk din bacon i mindre stykker og hæld både bacon, forårsløg og kylling i sovsen.
- Pastaen anrettes på tallerkner, sovsen fordeles på og øverst pyntes med ruccola
- Velbekomme