Chili, ost og oksekød pakket ind som en fin gave med det lækreste gavebånd. -Bacon.

Chili bomber
Ingredienser
- 600 gram hakket oksekød, beregnet på 150 gram i hver bombe
- 120 gram chiliost
- 1 æg
- 2 tsk. oregano
- salt og peber
- 8 stykker bacon
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader
- kødet blandes godt med æg, oregano, salt og peber
- chiliosten skæres i mindre tern og lægges i 4 bunker af ca.30 gram
- 150 gram oksekød formes som en bolle i hånden. 30 gram ost mases ind i midten og kødet lukkes godt omkring osten.
- to stykker bacon sættes rundt om bomben og den lægges i et ovnfast fad.
- Det samme gøres med de øvrige bomber
- fadet sættes i ovnen i ca.20 min.
- herefter sættes ovnen på grill, for at få din bacon sprød uden at kødet bliver alt for tørt
- Hold øje med ovnen når den er på grill
- Når de ser fine ud, tages chili bomberne ud og er klar til servering