En meget børnevenlig opskrift, der står højt på ønskelisten herhjemme.
Jeg ved ikke om navnet har noget med det at gøre, men den er nem at lave, så det er helt perfekt.

Cheeseburger roulade
Ingredienser
Dejen, det er også den du kan lave pasta af.
- 4 æg
- 120 gram flødeost neutral
- 2 spsk. loppefrøskaller
- salt og peber
Fyldet
- Olivenolie til stegning
- 400 gram hakket oksekød
- ca.4 spsk. light ketchup
- 100 gram revet ost
- salt og peber
- Evt. flere krydderier, hvis du lyster.
Sådan gør du
Dejen
- Tænd ovnen på 150 grader
- Alle ingredienser puttes i en skål og piskes til en tynd, ensartet masse.
- Dejen hældes ud på en bageplade beklædt med bagepapir og fordeles på hele pladen
- Sættes i ovnen i ca.12-14 min. Den mp ikke blive lysebrud og sprød. Så kan den ikke rulles
- Imens den er i ovnen kan du lave fyldet.
Fyld
- Steg oksekødet i lidt olivenolie
- Smag til med salt, peber og hvis du ønske flere krydderier.
Sammenlægning
- Sørg for at dejen er kølet lidt af og kan løsnes helt fra bagepapiret.
- Fordel ketchup på dejen
- fordel kødet på ca. halvdelen af dejen
- læg osten ovenpå kødet – gem lidt til at lægge ovenpå rouladen
- Rul din roulade. Start i den side fyldet er, så det kommer inderst i rouladen og den sidste del af dejen kan bruges til at holde på det hele.
- Lad rouladen ligge på bagepladen, pynt med det sidste ost og sæt den tilbage i ovnen i ca.10-15 min.