
Butternut Squash Burger
Ingredienser
- 4 skiver Butternut squash også kaldet Moskusgræskar
- 300 gram hakket oksekød
- 200 gram grønne bønner
- 1 tsk sennep
- 1 tsk cayennepeber
- ½ avokado
- ½ løg
- 8 skiver agurk
- 4 skiver tomat
- 2 skiver ost
- salt og peber
- mayo til dyppelse
- olivenolie
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader
- Skræl din butternut squash og skær den i skiver
- Pensel dem med lidt olivenolie og drys salt over, lægges på bagepapir på en bageplade
- bønnerne fordeles på bagepapir på en bageplade og der hældes også lidt olivenolie og salt over disse
- begge dele stilles i ovnen i ca.25 min. imens du tilbereder resten
- bland oksekøødet med æg, cayennepeber, sennep, salt og peber og rør godt rundt.
- kødet formes til to bøffer, der steges ved hård varme på en pande i lidt smør eller olie
- når bøfferne vendes, læggers der ost på den stegte side
- Skær avokado, løg, tomat og agurk, så de er klar når burgeren skal samles.
- Anret bøffen med bønnefritter og mayo på siden
- Velbekomme