
Burger- eller frokostboller
Ingredienser
- 12 æg
- 450 g hytteost
- 100 g smeltet smør
- 240 g mandelmel
- 150 g kokosfibermel
- 1 spsk bagepulver
- 75 g sesamfrø
- 3 spsk loppefrøskaller
- 1 spsk salt
- chili eller oregano til at drysse på toppen
Sådan gør du
- Bland æg, hytteost og smeltet smør og rør det godt sammen
- Bland alle de tørre ingredienser i en skål (ikke oregano/chili)
- Rør alle ingredienserne godt sammen til en jævn masse.
- Lad dejen hvile i 10 min.
- Form bollerne med våde hænder. Husk at trykke bollerne ca.1 cm flade, så de får en større flade til burgere eller som pålægsboller.
- Drys med sesamfrø og chili eller oregano efter smag
- Bag bollerne i ca.20-25 min i 180 grader
- Lad dem afkøle på en bagerist
[…] Burger eller frokostboller […]