Bruschetta er måske ikke det første man tænker på, når man snakker keto.
Det er jo brød og mere brød. -Masser af kulhydrater.
Men med mit lækre madbrød med hvidløg og rosmarin, er det så nemt og smager helt fantastisk. Brødets kraftige smag er den perfekte bund, uanset hvilken topping du vælger at lægge på.

Bruschetta
Ingredienser
Bruschetta med gedeost
- 2 skiver gedeost (ca.15 gram pr. skive)
- evt. lidt chili eller basilikum
Bruschetta med oksekød og ost
- 15 gram stegt oksekød
- 10 gram revet ost
- oregano
Bruschetta med tomat og basilikum
- 2 skiver tomat
- basilikun
- Salt og peber
Sådan gør du
- Uanset hvilken bruschetta du vil lave, er det meget simpelt.
- Tænd ovnen på 175 grader
- Læg fyld på dit brød og sæt det i ovnen i 10-15 min.
- Anrettes på lidt salat. Velbekomme