
Bloffler
Ingredienser
- 100 gram neutral flødeost
- 1 fintrevet blomkål eller 1 pose blomkålsris á 300g
- salt og peber
- evt 1 tsk. paprika eller ½ tsk chili, for mere krydret smag.
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader
- Blomkålsrisene eller den fintrevne blomkål lægges i en si og overhældes med kogende vand. Skal herefter lige dryppe af
- blomkål, flødeost og div. krydderier puttes i en skål og blendes med stavblender
- massen puttes i en frysepose, der klippes hul i et hjørne og du kan nu fordele dine bloffler på et bagpapir på en bageplade. Jo fladere du laver dem, jo sprødere bliver de. Jeg lavede små toppe, så de blev sprøde udenpå og bløde indeni. Der er til ca.14 bloffler, alt efter hvor store du laver dem
- bages midt i ovnen i ca. 45 min. Hold øje med dem, da alle ovne er forskellige, ligesom størrelsen på blofflerne får betydning for hvor lang tid de skal have. Hvis de ikke får en hård nok skal, kan du med fordel skrue ovnen op på 200 grader det sidste kvarter
[…] lidt og det er den bestemt ikke blevet dårligere af. Kan anbefales sammen med Bloffler og en simpel, grøn […]