Hvis du er til asiatisk inspireret mad og gerne med lidt smag, så er denne ret lige noget for dig.
Du kan tilføje stærke eller milde chilifrugter, alt efter hvordan dine smagsløg har det med chili.

Asiatisk kyllingeret
Ingredienser
- 1 spsk. kokosolie til stegning
- 3 kyllingefileter i strimler ca.350 gram i alt
- ½ pose grønkål, renset og snittet
- 400 ml. kokosmælk Kig på kulhydrat indholdet og vælg den laveste.
- 2 fed hvidløg hakket
- 1 spsk. rød karrypulver
- 1 spsk. Fiskesauce
- 1 tsk. stødt ingefær
- 1 tsk. chiliflager
- 2 spsk. limesaft
- Salt og peber
Sådan gør du
- Kødet brunes i olien ved høj varme på en pande
- Kødet tages af, når du ikke længere kan se råt kød (Ca. 3-4 min.)
- I resten af olien på panden rister du nu karryen af.
- Hvidløgene steges med i lidt tid
- Tilsæt kokosmælk, ingefær og chili. Rør det godt sammen
- Tilsæt din stegte kylling, fiskesauce og limesaft. Rør rundt og lad det samle sig.
- Tilsæt grønkål og lad det simre med lidt omrøring i ca.5 min.
- Smag til med salt og peber