Denne æggewrap fandt min kæreste på, en dag hvor det skulle gå stærkt. Han skulle på kursus og havde ikke fået planlagt mad til at tage med.
Uden mulighed for at varme noget op på kursus stedet, fandt han på denne opskrift, ud fra hvad vi lige havde i køleskabet -og det slap han faktisk ret godt fra 🙂
Hvis du har travlt, kan du droppe tallerkenen og rulle den direkte i et stykke sølvpapir eller din foretrukne indpakning.
Velbekomme!

Æggewrap
Ingredienser
- 2 stk Æg
- 2 spsk Piskefløde
- 1 spsk Loppefrøskaller
- 2 spsk Flødeost naturel
- 1 stk Avocado, lille
- 6 skiver Jalapeños
- 2 skiver Skinke, kogt
- 10 g Smør til stegning
- Lidt salt
Sådan gør du
- Pisk æg, loppefrøskaller og piskefløde sammen i en dyb tallerken
- Smelt smørret på en varm pande
- Hæld æggemassen på panden, fordel massen ud til siderne og skru ned til middel varme
- Rør flødeost og avocado (og hvad du har lyst til af krydderier= sammen til en creme
- Når æggemassen har sat sig, vendes "pandekagen", så den får et par minutter på den anden side
- Læg "pandekagen" på en tallerken og smør avocadocremen på
- Læg to skiver skinke og jalapeñoskiverne ovenpå og rul hele herligheden sammen.
- Velbekomme!